ett..två..tre..GÅ!

Jag är en hemsk bloggare =/ 4 dagar sen sist är inte acceptabelt.. men det har hänt mycket under dom fyra dagarna!
Till och börja med har jag sagt upp mig ifrån mitt jobb! Stod inte ut med arbetsförhållandena. >.< Slutade med omedelbar verkan i fredags (tack gode gud för provanställningar) så är nu 100 % arbetssökande.
Jag har också ridit Hubertusjakt. För er som inte vet vad detta är så kan det kortfattat förklaras såhär: Rävjakt till häst. Såklart jagar vi ingen riktig räv utan ett substitut (tacka gud igen) men kul var det! Vann inte (missade svansen) men hade en superglad häst som hellre ville gå på två ben än fyra och galoppera på tvären när de andra skrittade. Kan inte klaga, jag är bara glad att hon håller på, det innebär att min lilla tjeja äntligen mår bra efter sin skada i tassen ^^ Fast nästa år får det nog vara Wozzes tur igen..
Så har jag varit på bio. Såg Skyfall. Mycket bra film måste medges. Pinsamt nog så SOMNADE jag under en kortare stund av filmen. Andreas bankade på mig när jag började snarka..
Det bästaste upptäkte jag dock nu under kvällen. Jag har nämligen fått mina slutbetyg!! HURRA!!! inte så bra som jag hade hoppats men fullt godkända ändå. =)
Nä, nu måste jag kolla buss. Ska in till stan och snarka där x) Ha de gött =)

Hemstylingstime ;)

Idag har jag börjat fixa lite med mitt rum hemma. Ska fräscha upp med lite dekorationer. =)
 
Bokhyllan fick 2 prydnadsnallar, fat med stenar och näckrosor samt min lyckosten blev placerad Här =)
 
Fönstret <3
 
Min största vita vägg fick upp spegeln igen samt min "kisse-tavla"
 
Fler bilder kommer på lördag eller söndag! Hoppas ni gillar mina idéer =D
 

Någon mer än jag som märker en grov stil-förändring i beskrivningen?

Var tvungen att prova på Spotifys -Style Generator- nu under morgonen innan jobbet. Tror jag har förändrats lite under åren som har gått. Den första låtlistan jag testade skapade jag för några år sedan. Betyget den fick var:

DU ÄR EN ROCK REBEL

"Ditt motto i livet är att vara en hårding. När du är på restaurang och de frågar hur du vill ha din stek svarar du: raw. Dina armar är med största sannolikhet tatuerade eller så vill du att de ska vara det. Din playlist må vara cool och rockig, men utan rätt stil så är du inte mycket hårdare än Nalle Puh. Rebel-stilen är enkel: ta vad du har och gör det bästa av det. Använd till exempel morgonens sovrufs eller bakisfrisyren från gårdagens vilda fest och fixera med vax eller spray."

Låtlista nummer två skapade jag för ca ett och ett halvt år sedan, har lagt till några låtar sedan dess men inte många. På den fick jag betyget:

DU ÄR EN IPSY POPSY

"Du slukar allt som är lätt att lyssna på, oftast från kommersiell radio. Din musikstil är modernt dunkadunka kryddat med party och bling bling, bara det är trallvänligt och går att dansa till. Stilen du ska ha är enkel och kan beskrivas med ett enda ord: snygg. Och det kan krävas lite ansträngning för att nå ända fram. Men kom ihåg, även om det kan ta timmar att få till den rätta stilen, så ska resultatet alltid se nonchalant ut och vara värdigt en idol eller möjligtvis en filmstjärna."

Den tredje och sista låtlistan jag provade skapade jag under morgonen. Någonting säger mig att mitt morgonhumör är lite speciellt...

DU ÄR EN BEATBREAKIN SOUL

"Det första du sa när du föddes var: yo mama, wassup? Och så har det fortsatt genom livet. Musiken du lyssnar på hittar du på gatan eller genom dina vänner, som för övrigt skulle ta en kula för dig anytime. Musiken som finns i dina lurar betyder något, varje rad handlar om något som är på riktigt och hämtat från the real life. Låt din stil genomsyras av attityd, den är lika viktig för dig som syre för människan. Och respekten du visar för dina homies, bör vara lika stor för håret på ditt huvud. Även om du tänker dra en keps över da whole thing när det är klart."

Hästar är mitt liv <3

Eftersom jag har umgåtts med många fina hästar på sistonde tänkte jag visa hur de ser ut så alla ni som är nyfikna får se =)
 
Titzie <3 (en av bäbishästarna)
CC som lär mig vad westernridning är för något =)
Cathla ? Vet inte om det stavas så :P (En av bäbishästarna)
Minerva - Mini <3<3<3<3<3<3 Min lilla hopp- och dressyrtjej =)
Divah - min tillfälliga och mycket fina hoppare =) <3
Dyzio - knasponny som jag hjälper till med ibland <3
Missy =) en utav bäbishästarna ;)
Calla <3 - en av bäbishästarna ^^
 
Och sist men inte minst.....:
 
Washington "Prins surmupp" Wozze

Bilder från valp-vakten =) <3

Visst liknar han en varg? <3
En utomjordisk varg <3
Vardagsrumsspegeln var rejält otäck <3 Det fanns ju en annan hund däri! Måste man morra lite åt..
Sen är man helt utslagen när matte snart ska komma och hämta =P

Ba ba ba ba ba ba ba!

Har haft dåligt med tid att blogga i ett par dagar nu men det ska vi ändra på! Senare idag kommer förhoppningsvis bilder på valpen jag varit hundvakt åt (anledningen till att jag haft svårt att blogga) att komma upp om dom blev bra =) Under tiden får mina läsare överleva med ett inlägg där jag laggt upp några av mina bästa målade bilder. =P Nu ska jag äta frukost och sen är det dags att gymma. (Y) Ha en bra dag!

Old pictures painted by me =)

Ibland när man har tråkigt så målar man. Hade jag haft tid skulle jag göra en till :P Dessa har jag målat under de senaste 2 åren. (finns självklart fler men dessa var de bästa)

Hurra Hurra Hurra!

Min blogg fyllde igår 1 vecka =) Under dagen fick den 30 besökare vilket var nytt rekord för veckan ^^ Kanske inte låter så mycket men jag är nöjd eftersom den är så ny =) Detta firas med en liten bild på två av bebis-hästarna <3

Dåligt väder - mysiga vänner =)

Snygg pose eller hur ;)
 
Innan det värsta regnet var jag och min kusin Erica ute och fotade. Blev bara halvt nöjd med några och detta är den jag blev nöjdast med. :P Efter fotograferingen drog vi till stallet för att mocka, fodra, sopa osv. Väl där blev vi ombedda att ta in hästarna. En mycket lerig och blöt historia i spöregn! Men in kom dom iaf och alla verkade må bra. Nu väntar vi på att min pappa ska laga mat och sen bär det in mot staden =)

Fotodag =)

Idag ska jag ut med min snygga kusiiin och bli fotad så förhoppningsvis dröjer det inte länge innan nya bloggheadern kommer (om jag nu lyckas koda skiten)
Min kamera fick damp igår när jag skulle lägga upp bilder i lördags och igår så det var bara att ge upp och hoppas att den kommer vara mer sammarbetsvillig imorgon. -.-
 
För tillfället tänkte jag bjuda på en snygg bild på en mysig dam som jag håller på att lära mig rida western på. :)
Säg hello till CC. ;)
Men nu måste jag fixa mig. Upp upp och IVÄG!

Ha-ha!

Helt slutkörd efter gårdagens festande, Inte för att jag drack för mycket utan för att jag fick vara vaken hela natten och ta hand om dom som gjorde det. Hämnden kom imorse när jag såg hur jäkla bakis dom var medans man själv mådde bra. Säger bara: Ha-ha!

Frukostbloggare..

I torsdags när jag umgicks med matilda pratade vi om ett mycket intressant ämne som jag har glömt bort att ta upp. Nämligen frukostbloggare!
 
En frukostbloggare är en vanlig person som sitter vid köksbordet och fotograferar sin frukost vilken denna sedan lägger upp på sin blogg under rubriken "Dagens frukost" eller "En bra start på dagen! ;)" eller liknande.
 
Min fråga lyder därför:
Varför vill alla veta vem som äter flingor och vem som äter en macka till frukost?? För det måste vid det här laget finnas tusentals frukostbloggare. >.<
Kan någon vara snäll och förklara detta fenomen för mig?
 
Min favorit frukost:
 

Casual thursday ;)

Var ute och fotade med bästaste matilda. =)) blev lite bilder av mitt lite mer vardagliga jag. (Matilda fin som vanligt) :P
 
Detta är då jag... kramandes ett träd... normaaaaalt ;)
Gillar att jag gick in i en kohage med klackstövlar x)
Jag igen :P
Finaste Matilda <3
Dagens outfit enligt Matilda =)
Och eftersom att hon i vanliga fall alltid är så seriös på bild åker den här definitivt upp på bloggen den med. Matilda... smile ;)

Babyhästarna i hagen <3

Finaste hästarna. Bild1 - Missy, Bild2 - Missy vill hjälpa andreas att laga staket. Bild3 - Calla och Titzie i bakgrunden. Bild4 - Kathla. Bild5 - sötaste Calla <3

Vilket strul!

Herregud. Mitt liv har verkligen åkt upp och ner under de senaste dagarna så jag har inte haft möjlighet att blogga. =/ därför får nog mina läsare (tyvärr) vänta tills imorgon på bilden jag utlovat. Som kompensation kommer ni även få se bild på mina nya stövlar som jag köpte idag! =)
Under de senaste dagarna har jag iaf hunnit få någonting konstruktivt gjort. Har börjat småpyssla med designandet av en bloggdesign till bloggen, vilket verkligen behövs! Har också använt kameran lite vilket jag tyckte gav så bra resultat så nu blir det lite nya bilder ;)

Träningsvärk och annat skit.

När jag vaknade hade jag ingen träningsvärk alls men nu börjar det kännas i benen. Pressade mig själv till att klara 136kg i bänkpress plus gå på 6.5 nivån med 10.5 nivåns lutning på löpbandet. Måste nog köpa träningshandskar för vissa av maskinerna som jag använder till att träna armarna nöter på huden.
Idag är det tvätt och disk på schemat under morgonen vilket är mindre kul. Måste nog söka lite jobb också i veckan för att få tyst på af. Missade hela denna veckans möten pga övertid så dom är mindre glada.
 
Blir också lite stall ikväll, eller ganska mycket eftersom mini behöver omtanke plus kvällens hoppträning samt att jag har lovat att jag ska ta hand om en ponny vid namn dizio idag. =) spenderar nog över halva min vakna tid där snart vilket min kille på något vis inte verkar uppskatta =P Nåja, tillbaka till tvättmaskinen som borde vara klar nu. ;) Den utlovade bilden på mina nya handskar kommer ikväll och med lite tur kanske det även blir lite hästbilder då om nu hästarna känner för att bli fotograferade. You never know..
 

Tvättstugan och den mänskliga papayan =)

Började dagen med några timmars jobb och därefter en 45 minuter lång dusch. Luktade som en männsklig papaya efteråt tack vare min duschkräm som jag fick från apoteket efter sommarens jobbveckor. =) Men min egentid varar aldrig särskillt länge så efter duschen blev det att springa ner till tvättstugan och börja tvätta.

Ikväll väntar gymmet. =) Behöver ett rejält träningspass då jag har legat på latsidan nästan hela förra veckan. Men får skriva mer imorgon för nu piper mickron att min lunch är varm. Ska försöka hinna med att lägga upp bilder på mina nya vantar som jag köpte idag på H&M då också! Chiao!

Nystart på blogg.se

Efter närmare två års frånvaro har jag nu bestämt mig för att börja blogga igen. Finns så mycket att skriva om! Min blogg kommer ha ett varierande tema med olika inlägg om händelser i mitt liv, saker jag gillar och mina vänner. - Varvat med massor fina bilder såklart! =)

Vem är då jag? Mitt namn är Alice och jag är en positiv, målmedveten (man kan nästan kalla mig envis) och halvknasig tjej på 20 år som är född och uppvuxen i Linköping. Jag jobbar för tillfället som städerska samt har två söta hästar vid namn Minerva (Mini) och Washington (Wozze). Jag är väldigt aktiv stalltjej men gillar även att shoppa, gymma och festa med mina vänner.

Hoppas ni kommer gilla min nya blogg. Kan inte lova att blogga varje dag men ska försöka ;) Pusshej!

besideyou.blogg.se

Livet, vännerna, hästarna och things that I like ;)

RSS 2.0