Trött

Idag är en sådan dag då jag undrar vad jag egentligen håller på med. Varför jag är inne och rensar garderoben när solen för en gångs skull har kommit fram från sitt gömställe..? nåja. tänker lämna mitt rum till dess öde för idag och börja tänka på att åka till stallet.. bebisana vill nog in så småningom. =)

Things i want to buy.. =)

 Jag är KÄR i klacken på dessa underbara stövlar från Ellos.se (pris: 699,-) Det är precis en sådan klack som  jag älskar på skor (även om dom är super-jobbiga att gå i)
 
Blev även lite kär i denna underbara ärmlösa polon =) synd att den inte fanns i min storlek för då hade jag köpt den. =/ Det är lite problematiskt när man har samma storlek som resten av befolkningen..
 
Hittade även denna fina halvbustier som jag föll pladask för <3 Ibland vill jag ha allt jag ser tror jag ^^ Måste börja överväga att shoppa från ellos någon dag. Gillar egentligen inte att beställa hem saker för det tar sådan tid innan jag får dem då =/

Natthumor..

Tror jag börjar bli för trött alternativt knäpp. Skrattade i säkert 5 minuter när jag såg den här bilden... någon som behöver sova kanske? >.<

När jag mår som bäst är det jämt fullmåne.

Vart ska man ta vägen om man står vid ett vägskäl och inte har en aning om åt vilket håll man vill gå? Har seriösa beslutångestproblem. Vad jag än väljer blir jag galen! Skulle behöva en psykolog med jourtid 24/7 eller dylikt. Eller en personlig rådgivare c(=

Can't sleep...must...eat...candy

Tredje natten i rad då jag vaknar och inte kan somna om. Sömnlösheten driver mig knäpp, snart kommer jag väll få köpa en större tv och anordna nattbio i mitt rum eftersom jag ändå inte verkar behöva ha det till att sova. >.<
Är småhungrig.. känns fel att fixa frukost vid 03.04 på morgonen så får kanske bli en nattmacka. Jepp, får nog bli så, mot skafferiet. Yehaaaa!

Chokladbegär 2

Jaha.. jag är ett godistroll ^^ Chokladmuffins med glassyr till lunch då ;)
 

Chokladbegär..

Jag har blivit besatt av The Sims 3. Hemskt tidskrävande >.<
Ikväll är det dressyrträning kl 18.00. Har ont i ryggen så får se hur det går med den. =/ ramlar jag av är det nog kört ;) Men innan dess ska Dizio få lite mortion och tänker även mocka åt mamma som tack för att hon hjälpte mig igår.
Måste äta något, är hungrig och funderar på att göra chokladbollar igen =) Kanske inte särskillt nyttigt men när är jag det? Minns inte om jag någonsin lade upp någon bild på dom jag gjorde häromdagen så här kommer det nu:
Okej, dum idé att lägga upp bilder på godis på fastande mage. Nu blir det till att baka! Chopp chopp! =)

Superdag! =)

Trött som faan men vad gör det? Jag har haft en bra dag med min bästa kusin Erica på ikano <3 Wozze blev ur-snygg i sin nya grimma <3 Sen poppade jag musik en stund och efter det blev det stallet ;)
Gjorde inget speciellt, lite mockning, us-möte och sen stod jag en stund i cafeterian. Men mysigt var det ^^ Lite synd bara om stackars Julia som blev biten i armen =/
Vet inte varför men ibland är det de enklaste dagarna som blir bäst, då har man inga krav att uppfylla. ;)

..just gonna stand there and watch me burn..

Något saknas. Jag känner det i kroppen. Är rastlös, fjärilar i magen, panikkänslorna kommer smygandes.. Vad är det jag glömmer?? Vad är det jag saknar??
Kopplar bort allt för en stund och lyssnar på Eminem, Pitbull, Akon och Fronda. Mina ständiga källor till tröst. Seriös musik, gärna med en aggresiv ton är vad jag behöver. Kunna släppa allt en stund. Mamma gnäller på mig hela tiden om hästarna, ekonomi, sina problem. Andreas likadan.. Allt läggs på mig. Orkar inte bära alla tyngder längre. Det knäcker mig. Min personlighet försvinner. Jag vill bli fri.
Har alltid varit lite utav en personlig kurator till alla runt omkring mig, men jag måste få andas ibland! Hur säger man nej?
Kan inte heller sova. Det är vad som knäcker mig mest. Får ingen ro, orkar inte men måste gå upp och trä på my happy face. Måste vara så stark som jag vet att jag kan vara, ibland är det bara så svårt. Folk klagar ofta på mitt humör. Här är förklaringen - jag klarar inte allt själv! Jag behöver kanske hjälp... fast orkar inte bry mig längre, jag har klarat mig i åratal såhär, jag orkar lite till. Jag måste orka! Dom litar på att jag SKA orka.
 
När jag mådde som sämst för några år sedan, you know. Social forbi - psykolog - nerblodande armar. så mådde jag alltid såhär, och även sämre. Tänker INTE hamna i det träsket! jag är starkare än så!!
Alla säger att jag är i stallet så mycket nu för tiden. Jag flyr dit, där kan jag andas - oftast. Men ibland låser det sig. Får inte bli så igen! Nej nu ska jag dit straxt. Har två hästar att rida innan insläpp och ikväll är det dressyrlektion kl 17.00. Heja mig.
 
Men tänker inte gnälla under hela inlägget. Positiva saker sedan sist:
- Köpte ett ursnyggt (kan man kalla det nattlinne om det är fluffigt och genomskinligt tyg?)
- Bakade chokladbollar =) Blev superbra!
- Träffade underbara Matilda. Vi gick på stan och käkade pizza ^^ Ägaren på Maestro är väldigt trevlig om man är stammis ;) Vilket jag är "tjockispåinsidan-alice" c(=
- Hittade en låt på spotify som jag inte hört på evigheter och spelade den en hel kväll =)
 
Nu säger jag hej sålänge! =) Lite lättare om hjärtat än innan jag skrev. Din största fiende är du själv, för ditt största hot är att erkänna att du mår dåligt för dig själv och andra - då blir du sårbar!

Peppar mig själv...

Sitter i den mörka kalla lägenheten och funderar på vad faan jag egentligen gör här? Andreas är påväg hem från jobbet och när han kommer ska jag dra och gymma.. sen blir det ponnybus i stallet då Dizio vill få lite kärlek. Åter till min fråga, vad gör jag här?
 
- Jag har inget att göra här, har lyssnat på spotify hela dagen.
- Det är svinkallt eftersom dom håller på att mixtra med värmen så jag fryser.
- Plus att jag har varit ensam i flera timmar.
 
Borde kanske ha åkt hem under dagen, där fick jag för att jag är lat. -.- Saknar mitt rum och mina saker..
Imorgon ska jag iaf få träffa bästa Matilda och vara social. =) <3 Funderar också på att köpa en ursnygg korsett som jag sett på New Yorker. (Y) Får se fram emot det! Dags att stänga av datorn.. Ska ju dra snart. Chiao!

Butterflies in my stomach and music in my head <3

De senaste dagarna har jag kännt mig så konstig. Glad, förvirrad och irriterad på samma gång. Höstryck? Hästarna har gått superbra. <3
Finaste Dizio har börjat få gå under sadeln igen vilket han verkar tycka är roligt =) Mini fick sin första hopprunda efter sin skada ikväll och hon var superfin! CC mår mycket bättre och börjar bli hopplös att leda :P vilket förhoppningsvis tyder på att hon mår bra. Kunde inte gå bättre men det känns som om något saknas.
Börjar bli rastlös av att inte jobba, måste börja söka arbete.. suck. imorgon väntas arbetsförmedlingen. YEY ^^.....

besideyou.blogg.se

Livet, vännerna, hästarna och things that I like ;)

RSS 2.0